Detta är inget för dig som inte tycker om starkt kryddad mat!!
150 g apetina feta naturell färskost
100 g wäsgöta kloster Cheddar, riven
1 msk santa maria tex mex ”red fusion” Chipotle paste
1 msk ketchup
1 dl bladpersilja, grovhackad
8 st tortillabröd herb & garlic
300 g läcköpastrami
1 burk santa maria tex mex ”Red fusion” yellow tomato & chili salsa
Blanda färskost , riven ost, chipotle paste, ketchup och persilja. Bred blandningen på fyra tortillabröd, lägg på pastrami och lägg över återstående tortillabröd. Hetta upp en torr stekpanna och värm quesadillan på båda sidor tills osten smält, upprepa med de tre andra. Dela quesadillan på mitten och skär sedan halvmånarna till snittar.
Servera direkt och dippa i tomat och chilisalsan.
måndag 5 oktober 2009
Quesadilla med Läcköpastrami
Etiketter:
texmex
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Jag brukar också göra quesadillas med Santa marias chipotlepasta. Det blir toppen. I övrigt har jag ost, bacon och purjo på mina favoritquesadillas.
Hälsningar från fröken Dill
Skicka en kommentar