Detta är ingen gryta för dig som är rädd för starkt kryddad mat!!
600 g falukorv, strimlad
1 gul lök, skivad
2 klyftor vitlök, hackade
½ aubergin, i halvmånar
1 förp. Kelda italiensk tomatsås med creme fraiche
1 burk svarta oliver, avrunna
2 förp. Jalapeno ölkorv, i bitar
3 msk santa maria Tex Mex ”Red fusion” Habanero and tequila salsa
salt
peppar
Hetta upp en stor gryta och stek falukorven i några minuter. Tillsätt sedan aubergin, lök och vitlök och stek några minuter till. Tillsätt tomatsås, oliver, ölkorv och salsa. Låt puttra i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera med kokt ris till.
onsdag 30 september 2009
Het korvgryta med oliver
Etiketter:
korvrätter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar