Det är inte alltid man har tid att laga mat och då passar den här rätten alldeles utmärkt. Det var bara att svicha ihop. Simsalabim så var det klart :) Om man har lite mer tid så ska man nog göra såsen själv!! Här kommer receptet iaf:
500 g Kassler
2 Äpplen
2 påsar Gräddsås
Kvibille gräddädel
Skiva kasslern i ganska tunna skivor. Kärna ur äpplet och skiva det. Varva kassler och äpple i smord ugnssäker form. Gör gräddsåsen enligt förpackningen. Smula ner en gräddädelost och låt den smälta. Häll såsen över kassler- och äppelskivorna.
Gratinera i ugn 225° i ca 15 – 20 minuter.
Servera till klyftpotatis och en sallad.
fredag 18 september 2009
Ädel Kassler
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar