Ännu en rätt som jag testade hemma innan jag bjöd på den på matdemo på jobbet. Jag är ingen älskare av korv speciellt inte kryddiga korvar de ger mig bara halsbränna. Men medelhavssalladen och fetaoströran var ok. Matvetet i medelhavssalladen gjorde att man blev mätt också!
2 pkt (á 300 g) kryddiga korvar chorizo och/eller kolbasz
2 dl matvete
1 burk grillade paprikor, avrunna och strimlade
1 dl kalamata oliver, avrunna
1/2–1 dl Felix italiensk dressing
salt
svartpeppar, nymalen från kvarnen
200 g ruccolasallad
Fetaoströra
2 dl matyoghurt
2 msk olivolja (använd gärna den som fetaosten ligger i)
2 msk Santa Maria red fusion habanero & tequila salsa
100 g Apetina tärnad
salt
svartpeppar, nymalen från kvarnen
Vispa yoghurt med olivolja och rör ned salsa. Vänd i Apetina. Smaka av med salt och peppar.Grilla korvarna tills de har fått fin färg.Koka matvetet i lättsaltat vatten enligt instruktionerna på paketet. När det kokat klart, spola under kallt vatten och blanda med paprika och oliver.Smaka av med salt och peppar och rör i salladsdressing. Vänd i ruccola och servera med en klick fetaoströra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar