2 pkt (á 300 g) kryddiga korvar chorizo och/eller kolbasz
2 dl matvete
1 burk grillade paprikor, avrunna och strimlade
1 dl kalamata oliver, avrunna
1/2–1 dl Felix italiensk dressing
salt
svartpeppar, nymalen från kvarnen
200 g ruccolasallad
Fetaoströra
2 dl matyoghurt
2 msk olivolja (använd gärna den som fetaosten ligger i)
2 msk Santa Maria red fusion habanero & tequila salsa
100 g Apetina tärnad
salt
svartpeppar, nymalen från kvarnen
Vispa yoghurt med olivolja och rör ned salsa. Vänd i Apetina. Smaka av med salt och peppar.Grilla korvarna tills de har fått fin färg.Koka matvetet i lättsaltat vatten enligt instruktionerna på paketet. När det kokat klart, spola under kallt vatten och blanda med paprika och oliver.Smaka av med salt och peppar och rör i salladsdressing. Vänd i ruccola och servera med en klick fetaoströra.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar