Hur gott som helst till grillat eller som pålägg på en leverpastejmacka!!
500 - 1000 g Champinjoner
Marinad:
1½ dl olja
2 - 3 krossad vitlöksklyftor
Persilja, finklippt
Salt
Skiva champinjonerna i lagom tjocklek. Blanda marinaden på olja
(nu har jag naturligtvis inga exakta mått), krossad vitlök och en massa
finklippt persilja. Ja, alldeles riktigt, ingen vinäger eller svartpeppar
eller något annat, bara olja, salt och vitlök. Blanda detta väl med svampen och låt stå kallt.
Det är så gott att jag kan äta det som godis. Resterna lägger på leverpastejmacka dagen efter - eller bara svampen som den är på rostat bröd med smör.
fredag 28 augusti 2009
Marinerade Champinjoner
Etiketter:
tillbehör
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar