söndag 12 februari 2017

Butter Chicken

Ännu en rätt tillagad i slow cookern som bara blev så där vansinnigt gott!!

1 kg kycklingfilé 
Salt
Peppar
2 tsk curry
2 tsk garam masala
2 tsk chilipulver
2 gula lökar
7-8 vitlöksklyftor
200 g tomatpuré 
1 dl vatten
200 g smör
400 g turkisk yoghurt
800 ml kokosmjölk

Tillbehör till grytan
Mangochutney
turkisk yoghurt

Skär kycklingfilén i kuber. Lägg i slow cockern. Hacka löken grovt och skär vitlöksklyftorna i skivor. 

Ha i alla ingredienser utom kokosmjölk och yoghurt i slow cockern. Kör på låg i 4 timmar. 

Blanda ner kokosmjölk och yoghurt och låt allt bli varmt. 

Servera med ris, sallad och naanbröd. Blanda mangochutney och yoghurt och servera till. 



Inga kommentarer: