fredag 31 oktober 2008

Laxgryta med ananassalsa

Ännu en rätt som jag bjöd på för några veckor sedan. Den här är riktigt hot och god! Vill man ha smaklökarna i behåll efter man ätit så kan jag rekomendera att ta tacomix orginal och ev. servera jalapenon bredvid! Men gott var det!!
1 paket djupfryst laxfilé (4 x 140 g)
1 purjolök, skivad
2 msk Svenskt Smör
1 påse Santa Maria Hot Taco Spicemix (40 g)
1 burk Santa Maria Pineapple Salsa (230 g)
1 förp Kelda Matlagningsgrädde (250 ml)
1/2 påse fryst broccoli (à 450 g)
1/2 påse fryst blomkål (à 450 g)
1/2 burk majskorn (à 340 g)
1/2 burk Santa Maria Green Jalapeno (à 215 g)
1 förp gräddfil (3 dl)
1 påse Naturchips Lättsaltade (200 g)

1. Tina och grovtärna laxen. Fräs purjolöken i lite smör. Ha i kryddblandningen och låt den fräsa med en stund.
2. Häll i salsa, grädde och koka upp. Lägg i broccoli, blomkål, majskorn och hälften av jalapenosarna. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg i laxbitarna och sjud 8–10 minuter.
4. Servera med jalapenos, gräddfil och chips.

Laxgryta med ananassalsa, originally uploaded by Cayene.

1 kommentar:

Lisa sa...

Hej!
Åhh, vad mycket gott man hittar hos dig och vilka vackra foton!! Det här ska jag prova fast med kyckling istället =)