1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit
3 tsk salt
3 krm nymalen svartpeppar
2 gula lökar
4 stora klyftor vitlök
1 flaska barbecuesås (à 250 ml) Jag använde Sweet Baby Ray´s BBQ sauce
600 g frysta asiatiska wokgrönsaker
3 krm nymalen svartpeppar
2 gula lökar
4 stora klyftor vitlök
1 flaska barbecuesås (à 250 ml) Jag använde Sweet Baby Ray´s BBQ sauce
600 g frysta asiatiska wokgrönsaker
Krydda köttet runt om med salt och peppar. Lägg det i slowcookergrytan eller i en gryta med lock som tål ugnsvärme 125°C.
Skala och skär löken i klyftor. Skala och pressa vitlöksklyftorna. Lägg lök, vitlök och wokgrönsaker runt om köttet i grytan. Häll på barbecuesåsen så det täcker kött, lök och grönsakerna. Sätt på locket, låt köttet koka på high i slow cookern eller nedre delen av en vanlig ugn ca 6 timmar, tills det är riktigt mört.
Dra isär köttet direkt i grytan med en gaffel så det faller isär och blandas med såsen. Servera med kokt ris för en matig rätt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar