Smör till stekning
2 gula lökar
2-4 vitlöksklyftor
300 - 350 g skalade kräftstjärtar
1 röd paprika
1 grön paprika
1 tsk curry
1 tsk curry
1 tsk paprikapulver
Italiensk salladskrydda, efter smak
Italiensk salladskrydda, efter smak
2 msk senap
2 msk tomatpuré
2 msk chilisås
5 dl grädde
Salt
Vitpeppar
Finhacka lök och paprika. Pressa vitlöken. Stek tills det fått lite färg. Blanda under tiden curry, paprikapulver och italiensk salladskrydda med grädden.
Häll gräddkryddblandningen över de frästa grönsakerna. Ha i senap, tomatpuré och chilisås och låt allt puttra ihop en stund.
Ha i kräftstjärtarna och smaka av med salt och peppar.
Servera med kokt ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar