8 port.
800 g hokifilé
2 msk dijonsenap
4 dl grädde
3 dl gräddfil
Salt
Citronpeppar
Topping:
2 tomater
1 brk Mix Grigliato (290/170 g)
1 gul lök
4-6 vitlöksklyftor
Sätt varmluftsugnen på 150* eller den vanliga ugnen på 175*.
Lägg fiskblocken i en smord ugnsfast form. Vispa ihop senap, grädde, gräddfil och kryddorna. Häll detta över fisken.
Kärna ur tomaterna och skär i mindre bitar. Hacka löken och pressa vitlöksklyftorna. Häll av oljan från Grigliaton. Blanda allt väl och ha toppingen över fisken.
Gratinera i 30-35 minuter för tinad fisk eller 40-45 minuter för fryst fisk.
Servera med kokt potatis eller kokt pressad potatis.
Servera med kokt potatis eller kokt pressad potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar