400g kalkonbröstfilé
1 pkt bacon
1 kruka basilika
1 pkt krossade tomater
10 salviablad
1 msk socker
50 g smör
4 dl bulgur
1 påse grönsaksblandning, fryst
½ dl olivolja
2 msk vinäger
1 pkt bistrosallad
salt, peppar
Lägg ut baconskivor på snedden på en skärbräda. Ta basilikabladen och lägg som en bädd uppe på baconet. Ta kalkonbröstfilén och rulla in hårt i bacon och basilika (som en rulltårta). Fäst med tandpetare så baconet sitter ordentligt. Skär skivor av kalkonrullen, ca 1 cm tjocka. Stek kalkonskivorna på båda sidor.
Koka upp tomatkrosset med salvia, socker och smör och låt sjuda i fem minuter.
Ta tinad grönsaksblandning och blanda med kokt bulgur. Blanda bulgur och grönsaksblandning. Smaka av med olivolja, vinäger, salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar