4 ägg
4 dl socker
2 dl mjölk
6 dl mjöl
300 g smält smör
4 msk kakao
4 tsk bakpulver
Smörkräm
150 g smör
3 dl florsocker
3 tsk vaniljsocker
1-2 äggulor
Kokos
Vispa ägg och socker ljus och pösigt. Smält smöret och häll i mjölken. Blanda de torra ingredienserna och vispa i äggsmeten. Ha i smör och mjölkblandningen. Vispa till en slät smet och häll i smord, bröad långpanna. Grädda i 175° 15-20 minuter. Låt svalna.
Rör samman ingredienserna till smörkrämen och bred försiktigt ut på chokladkakan. Strö över kokos och skär i rutor.
lördag 13 november 2010
Chokladrutor med smörkräm och kokos
Etiketter:
hembakat,
mjuka kakor
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar